Irene Reydon Human Resources  
Eendrachtstraat 25 hs
1078 XW AMSTERDAM
t. +31-(0)20-6717881
e. info@malaysiapromotion.nl
m. +31-(0)6-51157152
w. www.malaysiapromotion.nl
 
       

Welkom

 

Reizen:

Reizen & tours

Culinair

Ecotoerisme

Gezondheid & wellness

Verblijven:

Wonen & werken

 

Voor wie:

Particuliere reiziger

Zakelijke reiziger

Studenten

 

Over Malaysia Promotion:

Aanpak

Memberships

Contact

 

English version

Printversie

 

 

 

GEZONDHEID- EN WELLNESSREIZEN

_________________________________________

Al jaren kent Maleisië een uitstekende gezondheidzorg en wellness industrie. Dit betekent o.a. dat dit op heel veel plaatsen voorhanden is. Stel u bent op vakantie en u krijgt een medische klacht, dan zijn er goede artsen en ziekenhuizen voor een normale prijs beschikbaar.

Heeft u een nieuwe bril nodig, u heeft een ruime keus aan brillen en contactlenzen in de speciaalzaken, en snel klaar. Ook al bent u in Nederland verzekerd, het loont zeker om de bril of lenzen in dit land te kopen.

In hotels of toeristencentra kunt u zich laten masseren. Footreflexiologie en massages tegen elke kwaal, kunt u bijv. ook bij het strand vinden. Woont u in Maleisië, denk dan eens aan een massage bij reuma, artritis enz. Overal vindt u moderne zorg (ziekenhuizen, apotheken) en u kunt gemakkelijk in uw hotel of appartement revalideren.

Foo & Family © Irene Reydon

In Penang aan het strand van Golden Sands Hotel in Batu Feringhi, vindt u de tent van de familie Foo met uitzicht op de zee.

Zij masseren (vader, zoon en schoonzoon) met goede resultaten.

Gun uzelf deze weldaad als u in Penang bent.

Bent u herstellende van een ziekte of moet u een operatie ondergaan. Denk eens aan een ziekenhuis hier en herstel in het warme klimaat. Uw herstel zal vaak sneller gaan en plezieriger verlopen, u heeft hier immers de zorg van de Maleisische staf, zeker als u in een hotel of appartement logeert. Ook fysiotherapie aan huis is mogelijk.

Meer informatie: vraag de folder “Health en Leisure” aan. Hier staan mogelijkheden voor een medische controles en screenings in Maleisische ziekenhuizen en de adressen hiervoor.

Ook is er een groot aanbod aan spa’s waar uw lichaam en geest verwend zullen worden. Per halve of hele dag te bespreken.

TIP! Bezoek de Rasa Sayang Resort & Spa, onderdeel van de Shangri-la Group en laat u verrassen in deze exclusieve spa in Penang. De kamers zijn nieuw en ruim gebouwd op basis van een holistische visie en kleuren. Er zijn dagbehandelingen, een prachtige tuin, een meditatiestudio enz.

Kunt u overwinteren en werken aan uw gezondheid: aarzel niet langer, gewoon doen.

_____________________________________________________

 

| top |